4 Ekim 2011 Salı

Rhinestones on Violet

Golden Rose’un bu morunun üzerine aslında Konad yapmayı düşünüyordum ama renk çok hoşuma gidince üstünü kapatmaya kıyamadım. Ve sadece yüzük parmağıma 3x3 lük bu rhinestone matrisini yaptım.

Born Pretty Store’dan almak istediğim bir sürü şey daha va ama 1-7 Ekim arası Çin’de tatilmiş, sipariş gecikir mi diye korkuyorum. Sanırım 7’sine kadar bekleyeceğim.

I was intended yo use this Golden Rose violet color as a Konadicure base, but I liked the color so much that I didn’t want to cover it up with any shapes. So i just made tihs 3x3 rhinestone matrix on my ringfinger.

There are many more things that I want to order from BornPrettyStore, but it turns out that 1.-7. October is Chinese national holiday, and I don’t want my orders to be processed slowly. I guess I’ll just wait till Friday.

2 yorum:

  1. Seda inanmiyorum tesadufe bak =) Senin de oje blogun varmis ustelik beni takip ediyormussun kusura bakma yeni fark ettim =) evlenmissin hayirli olsun, Allah mesut etsin! =)))
    Deniz Satici

    YanıtlaSil
  2. Denizcim merhaba!
    Bu işlere merak sardığımda karşıma çıkan en profesyonel blog seninkiydi, yerli-yabancı tüm bloglara baktığımda da hep bir şekilde seninkine linklendiğini gördüm, sen olduğunu farkedince de hem şaşırdım hem gurur duydum lise arkadaşımla:) Benim blog henüz emekleme aşamasında, işten dolayı çok da vakit ayıramıyorum ama kendi çapımda bir şeyler yapıyorum işte:) Sen de yeni işe başlamışsın galiba, hayırlı uğurlu olsun. Öpüyorum çok:)

    YanıtlaSil